Selský chléb s žitnými vločkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 125 g Chlebový kvásek
  • 50 g Vločky žitné
  • 300 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
  • 350 g Mouka chlebová
  • 550 ml Voda pitná
  • 20 ml Med včelí
  • 60 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 520 kcal
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 328 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 60.1 mg
  • Vláknina 13.3 mg
  • Vitamín A 13.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme chlebovou a tmavou mouku, sůl a žitné vločky. Vmícháme chlebový kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu