Dip po vietnamsku pro alergiky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 45 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 0 g
- Sodík 78 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 84 mg
- Vláknina 2283.5 mg
- Vitamín A 2283.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do kuchyňského robotu vlijeme limetkovou šťávu, ocet, thajskou rybí omáčku, přidáme prolisované stroužky česneku, palmový cukr a nadrobno nasekanou chilli papričku bez semínek. Asi 45 sekund mícháme robotem. Pokud se na omáčce vytvoří pěna, odstraníme ji.
-
2
Podáváme v mističkách jako dip.