Šampaňský ledový punč s rýnským vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 1 ks Pomeranče
  • 1 l Víno ryzlink
  • 1 l Víno šumivé (sekt)
  • 1 l Sodovka
  • 4 polévková lžíce Třešně
  • 4 polévková lžíce Višně
  • 3 polévková lžíce Brandy
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 27 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 65.3 mg
  • Vláknina 1497 mg
  • Vitamín A 1497 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 106.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1562.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kompotované třešně a višně vypeckujeme a dáme do mrazničky zamrazit. Do velkého skleněného džbánu nalijeme rýnský ryzlink (např. Hort) a smícháme ho s Cherry brandy, sodovou vodou, pomerančovou šťávou z jednoho pomeranče, promícháme a dáme vychladit.

  • 2

    Těsně před podáváním do k vínu přilijeme vychlazené šampaňské. Punč rozlijeme do vysokých sklenic, dáme do nich zmrazené višně a třešně a podáváme.

Komentáře k receptu