Šampaňský ledový punč s rýnským vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 1 g
- Sodík 27 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 65.3 mg
- Vláknina 1497 mg
- Vitamín A 1497 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 106.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1562.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kompotované třešně a višně vypeckujeme a dáme do mrazničky zamrazit. Do velkého skleněného džbánu nalijeme rýnský ryzlink (např. Hort) a smícháme ho s Cherry brandy, sodovou vodou, pomerančovou šťávou z jednoho pomeranče, promícháme a dáme vychladit.
-
2
Těsně před podáváním do k vínu přilijeme vychlazené šampaňské. Punč rozlijeme do vysokých sklenic, dáme do nich zmrazené višně a třešně a podáváme.