Chléb s Ricottou a mátou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Máta
  • 200 g Sýr Ricotta
  • 10 g Droždí sušené
  • 20 g Cukr krupice
  • 5 g Sůl
  • 20 ml Olej olivový
  • 200 ml Mléko plnotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 517 kcal
  • Sacharidy 82 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 425 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 24.4 mg
  • Draslík 118.2 mg
  • Vláknina 7377.6 mg
  • Vitamín A 7377.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 250.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme olej, mléko, cukr, sůl, nasekanou mátu, nakrájený sýr Ricottu, pšeničnou mouku, přidáme droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu