Chléb s bazalkou a sýrem feta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 10 g Droždí sušené
  • 500 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 5 g Sůl
  • 20 g Cukr krupice
  • 10 g Bazalka
  • 40 g Sýr Feta
  • 20 ml Olej olivový
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 420 kcal
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 424 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 2.7 mg
  • Draslík 29.2 mg
  • Vláknina 19302 mg
  • Vitamín A 19302 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme sůl, cukr, nasekanou bazalku, prolisovaný česnek a cerální mouku. Promícháme,přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domáxcí pekárny. Nastavíme program na francouzský chléb, po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájený sýr Feta a necháme péct.

Komentáře k receptu