Červená řepa v marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 23 g
- Sodík 215 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 413.2 mg
- Vláknina 7265 mg
- Vitamín A 7265 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 3.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červenou řepu oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky. V misce smícháme cukr s octem, přidáme sojovou omáčku, oba oleje, sůl, důkladně rozmícháme, přiložíme plátky řepy, promícháme a necháme marinovat nejméně půl hodiny.
-
2
Řepu i s marinádou rozdělíme na talířky, opepříme a podáváme.