Korsický chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 150 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 100 g Klobása Chorizo
  • 5 g Sůl
  • 10 g Droždí sušené
  • 20 g Cukr krupice
  • 200 ml Voda pitná
  • 40 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 658 kcal
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 450 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 17.6 mg
  • Draslík 19.3 mg
  • Vláknina 19196 mg
  • Vitamín A 19196 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu a olej, přisypeme cereální mouku, cukr, sůl a promícháme. Dáme do nádoby domácí pekárny, přidáme sušené droždí a nastavíme program na celozrnný chléb. Po zaznění signálu přidáme na kostičky nakrájený ovčí sýr a klobásu chorizo a necháme péct.

Komentáře k receptu