Anýzový chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 185 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 10 g Anýz celý
  • 20 g Cukr krupice
  • 10 g Droždí sušené
  • 5 g Sůl
  • 240 ml Voda pitná
  • 30 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 456 kcal
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 489 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 60.1 mg
  • Vláknina 20195 mg
  • Vitamín A 20195 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, olej, přisypeme pšeničnou mouku, sůl, cukr a anýzová semínka. Promícháme, přemístíme do nádoby domácí pekárny a přidáme sušené droždí. Nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu