Snídaňový koktejl pro alergiky z rybízových bobulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Rybíz černý
  • 60 g Rybíz červený
  • 60 g Rybíz bílý
  • 120 ml Mléko polotučné
  • 240 ml Řecký jogurt
  • 2 ks Kostkový led
  • 3 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 401 kcal
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 34 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 63 g
  • Cholesterol 24 mg
  • Draslík 277.2 mg
  • Vláknina 5280 mg
  • Vitamín A 5280 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 79.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybíz omyjeme a zbavíme stopek. Všechny ingredience (rybízové bobule, řecký jogurt, polotučné mléko, med a kostky ledu) vložíme do mixéru, rozmixujeme do hladka.

  • 2

    Vlijeme koktejl do sklenic a podáváme vychlazený a co nejčerstvější.

Komentáře k receptu