Slaninový chléb s dýňovým semínkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 10 g Droždí sušené
  • 150 g Mouka pšeničná celozrnná
  • 350 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 20 g Cukr krupice
  • 60 g Dýňová semínka
  • 20 ml Olej olivový
  • 300 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 478 kcal
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 465 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 11.3 mg
  • Draslík 131.6 mg
  • Vláknina 10301.7 mg
  • Vitamín A 10301.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu a olej, nasypeme pšeničnou i celozrnnou mouku, sůl, cukr, dýňová semínka. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přidáme sušené droždí a nastavíme program na celozrnný chléb. Slaninu nakrájenou na kostičky opečeme na pánvi, po zaznění signálu přidáme k těstu a necháme péct.

Komentáře k receptu