Kedlubnový salát s polníčkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Kedlubna
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 120 g Majonéza
  • 20 g Hořčice Dijonská
  • 250 g Salát Polníček
  • 30 ml Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 346 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 1055 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 389.6 mg
  • Vláknina 7332.5 mg
  • Vitamín A 7332.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 42 mg
  • Vitamín E 3.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubnu oloupeme, nastrouháme nahrubo, položíme na čistou utěrku a vymačkáme z ní šťávu. Kedlubnu nasypeme do mísy, přidáme otrhané lístky polníčku, sůl, pepř, hořčici, majonézu a důkladně promícháme.

  • 2

    Salát rozdělíme do misek a každou porci zakápneme olivovým olejem.

Komentáře k receptu