Lesní ovoce přelité jogurtem a karamelem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 52 g
- Tuky 5 g
- Sodík 65 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 52 g
- Cholesterol 17.9 mg
- Draslík 470.5 mg
- Vláknina 14550 mg
- Vitamín A 14550 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 68.1 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ovoce omyjeme a smícháme dohromady. Přelijeme jogurtem.
-
2
Pánev rozpálíme a přisypeme cukr, ohříváme do zkaramelizování, poté přelijeme ovoce s jogurtem a ihned servírujeme.