Vínová remuláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 33 g
- Sodík 284 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 18.3 mg
- Draslík 1441.1 mg
- Vláknina 8943.7 mg
- Vitamín A 8943.7 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.1 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pažitku a kerblík omyjeme, drobně pokrájíme a dáme do mísy. Omyjeme čerstvou kapii a malou chilli papričku. Papriky rozkrojíme a zbavíme semínek. Chilli posekáme najemno, kapii pokrájíme na drobné kostičky. Přidáme sterilované malé cibulky, které jsme slili z nálevu a pokrájeli nadrobno. Doložíme majonézu, smetanu, bílé víno, sůl, cukr a pepř. Vše důkladně promícháme a před podáváním necháme vychladit.