Selský chléb se zeleným pepřem a paprikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 10 g Droždí sušené
  • 330 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Mouka žitná bílá
  • 10 g Sůl
  • 40 g Cukr krupice
  • 20 g Paprika mletá sladká
  • 80 g Nakládaný zelený pepř
  • 70 g Mouka z lupiny
  • 40 ml Olej olivový
  • 300 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 473 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 784 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 226.6 mg
  • Vláknina 11226 mg
  • Vitamín A 11226 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nasypeme pšeničnou, žitnou a lupinovou mouku, cukr, sůl, papriku a drcený zelený pepř, zalijeme vodou a olejem, promícháme se sušeným droždím. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu