Kaštanový chléb se lněným semínkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 185 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Mouka chlebová
  • 100 g Mouka z jedlých kaštanů
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 40 g Lněné semínko
  • 5 g Sůl
  • 40 g Cukr krupice
  • 10 g Droždí sušené
  • 230 ml Voda pitná
  • 50 ml Mléko plnotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 508 kcal
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 499 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 88 g
  • Cholesterol 7.5 mg
  • Draslík 180.5 mg
  • Vláknina 11405 mg
  • Vitamín A 11405 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 85.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nasypeme chlebovou a kaštanovou mouku, cukr, sůl, zalijeme vodou, mlékem, rozpuštěným máslem a nakonec přidáme sušené droždí. Prohněteme a dáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme na program „francouzský chléb“, po zaznění signálu přidáme lněné semínko a necháme péct.

Komentáře k receptu