Selský chléb s cibulí a kerblíkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 150 g Cibule
  • 10 g Droždí sušené
  • 5 g Sůl
  • 10 g Cukr krupice
  • 20 g Kerblík
  • 400 g Mouka chlebová
  • 30 ml Olej olivový
  • 220 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 377 kcal
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 397 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 66 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 332.6 mg
  • Vláknina 3000 mg
  • Vitamín A 3000 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nasypeme mouku, sůl, cukr, sušené droždí a nasekanou polovinu cibule. Zalijeme olejem, vodou, prohněteme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na francouzský chléb a necháme péct. Po zaznění signálu posypeme zbytkem nasekané cibule, nasekaným kerblíkem a dopečeme.

Komentáře k receptu