Ravioly z červené řepy a kozího sýra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 652 kcal
- Sacharidy 72 g
- Tuky 30 g
- Sodík 597 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 68 g
- Cholesterol 19.9 mg
- Draslík 1787.6 mg
- Vláknina 29925.2 mg
- Vitamín A 29925.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve očistíme řepu a nakrájíme na tenké plátky.
-
2
Poté svaříme ocet se solí a cukrem, přidáme med, tymián, olivový olej a vyšleháme do jemného krému. Smícháme jej s řepou, uzavřeme do pytlíku a necháme marinovat nejméně 12hodin.
-
3
Rozmícháme kozí sýr s mlékem, ochutíme solí a pepřem. Vždy na jeden plátek marinované řepy dáme lžičku ochuceného sýra a zakryjeme druhým plátkem řepy.
-
4
Rozdělíme na talíře, přelijeme dresinkem z červeného vína, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky, případně salátem a podáváme.