Banánový pudink s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 442 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 20 g
- Sodík 109 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 62.5 mg
- Draslík 335.5 mg
- Vláknina 5013.3 mg
- Vitamín A 5013.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1033.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do vhodného kastrůlku vlijeme mléko, přisypeme pudinkový prášek a cukr. Na mírném ohni za stálého míchání vaříme dokud pudink nezhoustne. Stáhneme z ohně a ještě teplý pudink nalijeme do studenou vodou opláchnutých skleněných mističek. Necháme vychladnout a ztuhnout.
-
2
Vychladlý a ztuhlý pudink vyklopíme na mělké talíře, okolo naaranžujeme broskve, banány a hroznové víno. Těsně před podáváním ozdobíme vyšlehanou šlehačkou.