Hroznové čatní s řeřichou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 ml Rajčatová šťáva
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • 1 hrst Hroznové víno
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 1 špetka Kmín mletý
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Řeřicha
  • 1 polévková lžíce Máta
  • 2 polévková lžíce Omáčka Teriyaki
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 116 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 437 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 434.6 mg
  • Vláknina 3385.4 mg
  • Vitamín A 3385.4 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve očistíme zeleninu a ovoce.

  • 2

    Cibuli, mátu i řeřichu na jemno posekáme, hroznové víno rpzkrájíme na půlky.

  • 3

    Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku, přidáme kmín, skořici, šťávu, terijaki, cukr a hroznové víno s hořčicí. Vaříme zhruba 8 až 10 minut.

  • 4

    Když čatní vychladne, vmícháme do něj řeřichu a mátu.

Komentáře k receptu