Červený rybíz s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 4 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 407.8 mg
- Vláknina 11880 mg
- Vitamín A 11880 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 88.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červený rybíz očistíme, omyjeme a necháme okapat. Mražené jahody mírně rozmrazíme a rozdělíme do pěti skleněných mističek, každou porci posypeme vanilkovým cukrem, přidáme červený rybíz a ovoce polijeme tekutým teplým medem. Nakonec porce zalijeme kondenzovaným neslazeným mlékem.
-
2
Takto připravené ovoce podáváme teplé, ale i studené.