Tvarůžkovo- fazolový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 203 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 7 g
- Sodík 719 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 280.9 mg
- Vláknina 10253 mg
- Vitamín A 10253 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sterilované červené fazole scedíme a necháme okapat.
-
2
Do mísy nakrájíme na kolečka cibuli, nastrouháme křen a nasekáme kopr. Přidáme na kostičky nakrájené syrečky a okapané fazole. Promícháme s majonézou a hořčicí, dosolíme, dopepříme a podáváme ozdobené nakrájenou jarní cibulkou i s natí.