Tvarůžkovo- fazolový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Křen
  • 5 g Sůl
  • 10 g Kopr čerstvý
  • 30 g Cibulka jarní
  • 300 g Fazole červené sterilované
  • 3 g Pepř bílý
  • 200 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 30 ml Hořčice
  • 30 ml Majonéza
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 203 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 719 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 280.9 mg
  • Vláknina 10253 mg
  • Vitamín A 10253 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.9 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sterilované červené fazole scedíme a necháme okapat.

  • 2

    Do mísy nakrájíme na kolečka cibuli, nastrouháme křen a nasekáme kopr. Přidáme na kostičky nakrájené syrečky a okapané fazole. Promícháme s majonézou a hořčicí, dosolíme, dopepříme a podáváme ozdobené nakrájenou jarní cibulkou i s natí.

Komentáře k receptu