Broskve s muškátovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 153 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 0 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 413.3 mg
- Vláknina 5430.3 mg
- Vitamín A 5430.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve omyjeme, rozpůlíme, zbavíme je pecek, nakrájíme na půlměsíčky a v míse je zalijeme vínem smíchaným s muškátovým květem tak, aby byly celé potopené. Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a dáme alespoň na 3 hodiny do chladu.
-
2
Dobře vychlazené víno s broskvemi přelijeme do sklenic a podáváme.