Křupavé ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 636 kcal
- Sacharidy 64 g
- Tuky 42 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 63 g
- Cholesterol 65.3 mg
- Draslík 837.7 mg
- Vláknina 17400 mg
- Vitamín A 17400 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.8 mg
- Vitamín E 7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka, hrušky, broskve omyjeme a nakrájíme na větší kousky, které v misce smícháme dohromady. Banány oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka. Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme.
-
2
V pánvičce rozehřejeme máslo s třtinovým cukrem. Do pánvičky dáváme smíchané ovoce a zprudka opékáme. Když už máme všechno ovoce opečené, tak vložíme banány a také je opečeme. Nakonec v pánvičce opečeme mandle.
-
3
Ještě teplé ovoce rozdělíme do mističek, ozdobíme vyšlehanou šlehačkou, posypeme mandlemi a podáváme.