Máslo s červeným pepřem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 52 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 7.5 mg
- Draslík 32.5 mg
- Vláknina 765.2 mg
- Vitamín A 765.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo vložíme do mísy a v pokojové teplotě ho necháme změknout k dalšímu zpracování. Cibuli nasekáme najemno a přidáme ji k máslu, zalijeme pomerančovou šťávou a ochutíme mletým novým kořením. Zrnka červeného pepře čerstvě nameleme nebo rozdrtíme a přidáme do mísy. Vidličkou zapracujeme všechny ingredience do másla, máslo zabalíme do fólie a necháme v lednici ztuhnout.