Rybízové víno
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 170 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 0 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0.6 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vodu převaříme, necháme vychladnout. Potom smícháme spolu s rybízovou šťávou. Přisypeme cukr a vinné kvasinky. Necháme 6-8 týdnů kvasit.
-
2
Vykvašené víno stočíme do jiné nádoby, necháme 3 dní stát. Stáčení vína opakujeme tři krát.
-
3
Víno nakonec stočíme do lahví, které uzavřeme.