Tlačenka bez obalu sterilovaná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 36 g
- Sodík 88 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 1.3 mg
- Draslík 100 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tlačenkovou směs při přípravě smícháme s vývarem z kostí a kůže, aby byla řidší. Rozdělíme do sklenic a ihned zavíčkujeme.
-
2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout, mezitím sklenice několikrát převrátíme a uložíme na temném a studeném místě.