Tlačenka bez obalu sterilovaná

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 135 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 200 ml Vývar z hovězích kostí
  • 1 kg Tlačenka tmavá lidová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 406 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 88 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 1.3 mg
  • Draslík 100 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tlačenkovou směs při přípravě smícháme s vývarem z kostí a kůže, aby byla řidší. Rozdělíme do sklenic a ihned zavíčkujeme.

  • 2

    Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout, mezitím sklenice několikrát převrátíme a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře k receptu