Rybí noky z jesetera a lososa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 166 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 7 g
- Sodík 622 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 66.3 mg
- Draslík 347.5 mg
- Vláknina 814.8 mg
- Vitamín A 814.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uzenou rybu nakrájíme na kousky, vložíme do mixéru a rozmixujeme společně se zakysanou smetanou. Směs opepříme a osolíme.
-
2
Kopr nasekáme nadrobno a přimícháme ho do směsi, stejně tak přidáme i kaviár z lososa. Smetanu ušleháme a přimícháme do směsi. Potom si připravíme dvě mokré lžičky, kterými vykrajujeme z hmoty noky.