Smetanová pěna z makrely se zeleným pepřem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 14 g
- Sodík 140 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 54.8 mg
- Draslík 221.1 mg
- Vláknina 58.9 mg
- Vitamín A 58.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kousky pokrájíme uzenou makrelu a vložíme ji do mixéru. Přidáme k ní krémový sýr a rozmixujeme. Vzniklou pěnu osolíme, opepříme a přilijeme pomerančovou šťávu. Ušleháme smetanu a přidáme k rozmixované směsi. Přisypeme nahrubo nadrcený zelený pepř.
-
2
Makrelovou pěnu vkládáme do porcelánových misek a servírujeme se zlehka opečeným toastem.