Cibule glazírovaná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 126 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 7 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 3.7 mg
- Vláknina 4687.5 mg
- Vitamín A 4687.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme cibulky. V kastrolu si prohřejeme olej a bílé cibulky na něm orestujeme.
-
2
Přidáme do kastrolu oba druhy octa, jak balzamikový, tak vinný. Zalijeme 250 ml vody, osolíme a pocukrujeme. Počkáme, dokud vše nepřejde varem a pak přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut.
-
3
Odklopíme pokličku a odpařujeme tekutinu z cibulí, dokud není hustá jako sirup. Můžeme servírovat teplé i studené.