Kaštanové pyré s jablky a se šlehačkou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Jablka
  • 60 g Smetana 33% (šlehačka)
  • 60 g Poleva čokoládová
  • 20 g Cukr skořicový
  • 260 g Kaštanové pyré
  • 12 g Máta
  • 50 ml Rum
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 35 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 16.5 mg
  • Draslík 88.5 mg
  • Vláknina 7245.5 mg
  • Vitamín A 7245.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nastrouháme nahrubo. Do vyšších sklenic nasypeme jablka, posypeme je skořicovým cukrem, doplníme kaštanovým pyré, smíchaným s troškou rumu, povrch potřeme čokoládovou polevou a nakonec ozdobíme ušlehanou šlehačkou z čerstvé smetany. Ozdobíme lístkem máty a podáváme.

Komentáře k receptu