Kaštanové pyré s jablky a se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 247 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 8 g
- Sodík 35 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 16.5 mg
- Draslík 88.5 mg
- Vláknina 7245.5 mg
- Vitamín A 7245.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a dužinu nastrouháme nahrubo. Do vyšších sklenic nasypeme jablka, posypeme je skořicovým cukrem, doplníme kaštanovým pyré, smíchaným s troškou rumu, povrch potřeme čokoládovou polevou a nakonec ozdobíme ušlehanou šlehačkou z čerstvé smetany. Ozdobíme lístkem máty a podáváme.