Francouzská zálivka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1.5 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 0.25 hrnek Ocet kvasný lihový
  • 1.5 hrnek Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 5477 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 600 g
  • Sodík 777 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 336 mg
  • Draslík 47.6 mg
  • Vláknina 1117 mg
  • Vitamín A 1117 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 6.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V oleji dobře rozmícháme koření a utřený stroužek česneku. Nakonec pomalu vmícháme ocet.

  • 2

    Přelijeme salát a podáváme.

  • 3

    Zálivku je možné uchovat v lednici v uzavřené sklenici.

Komentáře k receptu