Bílý chléb s bylinkami
Suroviny
- 7 g Droždí sušené
- 375 g Mouka pšeničná hladká T 650
- 250 ml Voda pitná
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Cukr krupice
- 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
- 2 polévková lžíce Mléko plnotučné sušené
- 1 polévková lžíce Majoránka
- 1 polévková lžíce Tymián sušený
- 1 polévková lžíce Pažitka
- 1 polévková lžíce Bazalka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 324 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 5 g
- Sodík 158 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 7.4 mg
- Draslík 31.1 mg
- Vláknina 6229.4 mg
- Vitamín A 6229.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vlažnou vodu, změklé máslo, cukr, sůl, sušené mléko, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme bylinky a necháme pekárnu pracovat dál. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.