Kanapky s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 432 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 21 g
- Sodík 506 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 17.5 mg
- Draslík 140.7 mg
- Vláknina 3420 mg
- Vitamín A 3420 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bílou bagetu nakrájíme šikmo na plátky, salátovou okurku na tenká kolečka, vychladlé pečené hovězí maso nakrájíme na tenké plátečky, řeřichu posekáme najemno. Do tatarské omáčky přimícháme kapary, máme-li větší, tak je trochu pokrájíme, dále přimícháme sardelovou pastu a vymícháme remuládu.
-
2
Plátky bagety potřeme troškou remulády, poklademe ruličkami hovězích plátků, navrch položíme kolečka okurky a ozdobíme kopečkem remulády. Kanapky upravíme na servírovací tác, posypeme řeřichou a podáváme.