Kanapky s hovězím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 240 g Bageta
  • 240 g Hovězí plec pečená
  • 15 g Kapary sterilované
  • 100 g Omáčka tatarská
  • 7 g Sardelová pasta
  • 40 g Řeřicha
  • 80 g Okurka salátová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 432 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 506 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 17.5 mg
  • Draslík 140.7 mg
  • Vláknina 3420 mg
  • Vitamín A 3420 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bílou bagetu nakrájíme šikmo na plátky, salátovou okurku na tenká kolečka, vychladlé pečené hovězí maso nakrájíme na tenké plátečky, řeřichu posekáme najemno. Do tatarské omáčky přimícháme kapary, máme-li větší, tak je trochu pokrájíme, dále přimícháme sardelovou pastu a vymícháme remuládu.

  • 2

    Plátky bagety potřeme troškou remulády, poklademe ruličkami hovězích plátků, navrch položíme kolečka okurky a ozdobíme kopečkem remulády. Kanapky upravíme na servírovací tác, posypeme řeřichou a podáváme.

Komentáře k receptu