Hrušky s pikantním sýrem, ořechy a borůvkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 584 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 18 g
- Sodík 1396 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 505.8 mg
- Vláknina 12588 mg
- Vitamín A 12588 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrušky omyjeme, podélně rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kousky. Borůvky opláchneme pod studenou vodou a necháme je okapat. Vlašské ořechy nasekáme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky.
-
2
V míse smícháme nakrájené hrušky, sýr a ořechy s ořechovým olejem, směs rozdělíme na servírovací talíře, posypeme borůvkami a podáváme.