Hrušky s pikantním sýrem, ořechy a borůvkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 2 ks Hrušky
  • 2 polévková lžíce Borůvky
  • 2 polévková lžíce Ořechy vlašské
  • 1 polévková lžíce Ořechový olej
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 584 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 1396 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 75 mg
  • Draslík 505.8 mg
  • Vláknina 12588 mg
  • Vitamín A 12588 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hrušky omyjeme, podélně rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kousky. Borůvky opláchneme pod studenou vodou a necháme je okapat. Vlašské ořechy nasekáme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky.

  • 2

    V míse smícháme nakrájené hrušky, sýr a ořechy s ořechovým olejem, směs rozdělíme na servírovací talíře, posypeme borůvkami a podáváme.

Komentáře k receptu