Domácí bezlepkový chléb

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 125 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 320 g Mouka bezlepková
  • 400 ml Voda pitná
  • 2 kávová lžička Droždí sušené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 ks Brambory
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 264 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 162 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 56 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 93.9 mg
  • Vláknina 1807.8 mg
  • Vitamín A 1807.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bramboru si klasicky uvaříme ve vodě a poté ji najemno nastrouháme. Do domácí pekárny dáme 240 ml vody, olej, ocet, nastrouhanou uvařenou bramboru, sůl, kmín, mouku a droždí a zapneme Základní program.

  • 2

    Po upečení necháme chléb vychladnout a poté podáváme.

Komentáře k receptu