Uzený pstruh s čerstvým sýrem a koprem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 20 g Sýr Lučina - termizovaný
  • 6 g Kopr čerstvý
  • 200 g Pstruh uzený
  • 4 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
  • 20 ml Zakysaná smetana
  • 2 kávová lžička Hořčice
  • 4 polévková lžíce Kaviár
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 386 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 766 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 222.5 mg
  • Draslík 445.2 mg
  • Vláknina 8410 mg
  • Vitamín A 8410 mg
  • Vitamín B6 1.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chléb namažeme máslem. Kopr omyjeme a nasekáme najemno, pár snítek si schováme na ozdobu. Sýr utřeme s hořčicí, smetanou, přimícháme kopr.

  • 2

    Plátky chleba s máslem obložíme plátky uzeného pstruha, ty potřeme sýrovou směsí, ozdobíme kaviárem a snítkou kopru.

Komentáře k receptu