Bramborový salát s Vinaigrettou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Brambory
  • 150 ml Dresink Vinaigrette
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 646 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1079.6 mg
  • Vláknina 12852 mg
  • Vitamín A 12852 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory vaříme ve slupce asi 20 minut, slijeme, oloupeme a nakrájíme na kostky.

  • 2

    Brambory vsypeme do mísy, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme vinaigrettou, do které jsme přidali rozdrcený česnek a nasekanou pažitku s petrželkou. Vše zlehka promícháme.

  • 3

    Salát podáváme vlažný nebo studený jako přílohu k pečeným rybám.

Komentáře k receptu