Salát z mrkve, ředkviček a jarní cibulky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 157 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 352 g
- Sodík 139 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 171 mg
- Vláknina 11667.5 mg
- Vitamín A 11667.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mrkve oškrábeme, omyjeme a nastrouháme najemno. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Jarní cibulky i se zelenou natí omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
-
2
V míse smícháme sójovou omáčku, med a sezamový olej, podle chuti přidáme pepř a sůl.
-
3
Připravenou mrkev, ředkvičky a cibulky nasypeme k nálevu, důkladně promícháme a podáváme.