Jablka naložená v cukru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 0 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 214.4 mg
- Vláknina 7600 mg
- Vitamín A 7600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka omyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nastrouháme. Přidáme cukr, promícháme a napěchujeme do čistých sklenic.
-
2
Uzavřeme, narovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 20 minut při teplotě 90 °C.
-
3
Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.