Jemný salát z okurek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh jemný
  • 1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 129 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 65 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 463.3 mg
  • Vláknina 3499.8 mg
  • Vitamín A 3499.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme a omyjeme salátové okurky.

  • 2

    Naškrábeme okurku - škrabkou na brambory, plátky posolíme, pokapeme olejem a posypeme namletým pepřem.

  • 3

    Smícháme tvaroh s kečupem a trochu osolíme.

  • 4

    Na talíř rozprostřeme okurky, přidáme tvaroh a ozdobíme rajčetem.

Komentáře k receptu