Salát z fazolek, celeru a oliv
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 23 g
- Sodík 485 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 392.5 mg
- Vláknina 8979.5 mg
- Vitamín A 8979.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sterilovaný celer slijeme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Olivy nakrájíme na plátky. Fazolky opláchneme, nakrájíme na kratší kousky a vložíme do vroucí vody. Uvaříme do poloměkka, scedíme a necháme okapat. Zálivku připravíme smícháním oleje, octa, pepře a soli.
-
2
V míse promícháme vychladlé fazolky, celer, olivy a zalijeme zálivkou. Pod fólií necháme v chladničce vychladit.