Salát z krevet s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 25 g
- Sodík 162 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 105 mg
- Draslík 301.2 mg
- Vláknina 4086 mg
- Vitamín A 4086 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety očistíme. Omyté ředkvičky nakrájíme na plátky, papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, salátovou okurku opláchneme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Petrželovou nať jemně nasekáme. Zálivku připravíme smícháním oleje s pepřem, solí, citronovou šťávou, petrželové natí a cukrem.
-
2
V míse promícháme krevety se zeleninou, přelijeme zálivkou a necháme vychladit.