Domácí pizza chléb
Suroviny
- 320 g Mouka pšeničná hladká T 650
- 70 g Sýr Eidam cihla 30%
- 70 g Klobása Dunajská
- 190 ml Voda pitná
- 1 kávová lžička Cukr krupice
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Česnek sušený
- 1 kávová lžička Oregano sušené
- 1 kávová lžička Kečup
- 1 kávová lžička Droždí sušené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 426 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 11 g
- Sodík 208 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 18.9 mg
- Vláknina 6065.5 mg
- Vitamín A 6065.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vodu, cukr, sůl, česnek, oregano, kečup, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Těsně před ukončením hnětení přisypeme nastrouhaný sýr a na kolečka nakrájenou klobásu. Domácí pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si po vychladnutí vychutnáme vynikající domácí pizza chléb.