Domácí pizza chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 125 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 320 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 70 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 70 g Klobása Dunajská
  • 190 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Česnek sušený
  • 1 kávová lžička Oregano sušené
  • 1 kávová lžička Kečup
  • 1 kávová lžička Droždí sušené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 426 kcal
  • Sacharidy 62 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 208 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 18.9 mg
  • Vláknina 6065.5 mg
  • Vitamín A 6065.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vodu, cukr, sůl, česnek, oregano, kečup, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Těsně před ukončením hnětení přisypeme nastrouhaný sýr a na kolečka nakrájenou klobásu. Domácí pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si po vychladnutí vychutnáme vynikající domácí pizza chléb.

Komentáře k receptu