Jogurtový ovocný salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Pistácie
  • 30 g Cukr vanilka
  • 30 g Džem jahodový
  • 500 ml Jogurt bílý
  • 1 ks Hrušky
  • 2 ks Kiwi
  • 2 ks Broskve
  • 1 ks Banány
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 290 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 65 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 17.9 mg
  • Draslík 804.1 mg
  • Vláknina 11585 mg
  • Vitamín A 11585 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 49.7 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy poklademe omyté, oloupané a odjádřené, na kostičky nakrájené ovoce, prosypeme ho cukrem a necháme přikryté 1/2 hodiny odležet v lednici.

  • 2

    Na talířku pocukrujeme nasekané pistáciové oříšky.

  • 3

    Vše promícháme, přidáme banán a rozdělíme do misek s vrstvou jogurtu. Ten posypeme proslazenými pistáciemi a dozdobíme džemem.

Komentáře k receptu