Jogurtový ovocný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 9 g
- Sodík 65 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 17.9 mg
- Draslík 804.1 mg
- Vláknina 11585 mg
- Vitamín A 11585 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.7 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy poklademe omyté, oloupané a odjádřené, na kostičky nakrájené ovoce, prosypeme ho cukrem a necháme přikryté 1/2 hodiny odležet v lednici.
-
2
Na talířku pocukrujeme nasekané pistáciové oříšky.
-
3
Vše promícháme, přidáme banán a rozdělíme do misek s vrstvou jogurtu. Ten posypeme proslazenými pistáciemi a dozdobíme džemem.