Domácí chléb s parmezánem
Suroviny
- 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
- 40 g Sýr Parmezán
- 375 ml Voda pitná
- 2 kávová lžička Droždí sušené
- 1.5 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Petržel - nať
- 1 kávová lžička Cukr krupice
- 1 kávová lžička Česnek sušený
- 1 kávová lžička Oregano sušené
- 1 kávová lžička Bazalka sušená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 338 kcal
- Sacharidy 64 g
- Tuky 3 g
- Sodík 304 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 4.5 mg
- Draslík 56.4 mg
- Vláknina 6983.7 mg
- Vitamín A 6983.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mouku, sůl, cukr, vodu, bazalku, oregano, petrželku, česnek a droždí dáme do domácí pekárny a nastavíme na Základní program.
-
2
Před dokončením hnětení přisypeme sýr a necháme program dojít do konce.
-
3
Po upečení si vychutnáme vynikající domácí chléb s parmezánem.