Tapas s marinovaným ovčím sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 250 g Sýr kozí
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4.5 kávová lžička Pepř 4 barev
  • 1 ks Chilli paprička
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • 1 polévková lžíce Tymián čerstvý
  • 3 polévková lžíce Sherry brandy
  • 4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 577 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 420 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 49.4 mg
  • Draslík 133.6 mg
  • Vláknina 8828.4 mg
  • Vitamín A 8828.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ovčí a kozí sýr nakrájíme na kostky 2 x 2 cm a dáme je do misky. Omyjeme petrželku kudrnku, čerstvý tymián a bylinky drobně pokrájíme. K sýru přidáme bylinky, Sherry brandy, sůl, čerstvě pomletý pepř 4 barev, olivový olej a drobně pokrájený česnek. Omyjeme malou červenou chilli papričku, rozkrojíme ji, odstraníme semínka posekáme ji nadrobno a přimícháme k sýru.

  • 2

    Sýrové občerstvení podáváme samostatně.

Komentáře k receptu