Zelený salát po francouzsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl mořská
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 hrst Řeřicha
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 106 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 499 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 63.7 mg
  • Vláknina 3160.5 mg
  • Vitamín A 3160.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou řeřichu nahrubo nakrájíme a vsypeme do mísy. Přidáme očištěný, omytý a na nudličky nakrájený salát. Vmícháme olej, citronovou šťávu a nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme.

  • 2

    Vše dobře promícháme a salát ihned podáváme.

Komentáře k receptu