Zelený salát po francouzsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 106 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 10 g
- Sodík 499 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 63.7 mg
- Vláknina 3160.5 mg
- Vitamín A 3160.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou řeřichu nahrubo nakrájíme a vsypeme do mísy. Přidáme očištěný, omytý a na nudličky nakrájený salát. Vmícháme olej, citronovou šťávu a nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme.
-
2
Vše dobře promícháme a salát ihned podáváme.