Salát s grilovanou treskou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 21 g
- Sodík 129 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 37 mg
- Draslík 412 mg
- Vláknina 2569.8 mg
- Vitamín A 2569.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce smícháme lžíci oleje, citronovou šťávu a papriku. Směsí potřeme filety z tresky (bez kůže). Rybu dáme na středně rozpálený gril a grilujeme přibližně 7 minut, dokud se maso nerozpadá.
-
2
Mezitím ušleháme olej s octem, hořčicí, solí a pepřem. Maso rozmačkáme na kousky, přidáme natrhaný salát a zalijeme zálivkou.