Sendvič s hovězím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Hovězí maso zadní
  • 30 g Řeřicha
  • 300 g Bageta
  • 50 ml Olej olivový
  • 2 ks Rajčata
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 506 kcal
  • Sacharidy 44 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 639 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 44 g
  • Cholesterol 50.8 mg
  • Draslík 218.9 mg
  • Vláknina 4712.2 mg
  • Vitamín A 4712.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.5 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozkrojíme vodorovně bagety tak, aby zůstaly neoddělené. Následně je vložíme na gril či do trouby a lehce opečeme.

  • 2

    Hovězí maso posypeme paprikou, kmínem, solí a pepřem. Koření do masa lehce vetřeme. Na pánvi rozpálíme olej, maso opékáme do zlatova přibližně tři minutky. Poté ho nakrájíme na nudličky.

  • 3

    Bagetu potřeme majonézou a vložíme do ní nudličky masa a plátky rajčat, pokapané olivovým olejem. Na závěr posypeme maso nasekanou řeřichou a vložíme do sendviče.

Komentáře k receptu