Sendvič s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 506 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 25 g
- Sodík 639 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 50.8 mg
- Draslík 218.9 mg
- Vláknina 4712.2 mg
- Vitamín A 4712.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.5 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozkrojíme vodorovně bagety tak, aby zůstaly neoddělené. Následně je vložíme na gril či do trouby a lehce opečeme.
-
2
Hovězí maso posypeme paprikou, kmínem, solí a pepřem. Koření do masa lehce vetřeme. Na pánvi rozpálíme olej, maso opékáme do zlatova přibližně tři minutky. Poté ho nakrájíme na nudličky.
-
3
Bagetu potřeme majonézou a vložíme do ní nudličky masa a plátky rajčat, pokapané olivovým olejem. Na závěr posypeme maso nasekanou řeřichou a vložíme do sendviče.