Letní salát s olivami po česku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Okurka salátová
  • 100 g Paprika červená
  • 100 g Paprika zelená
  • 100 g Paprika žlutá
  • 250 g Olivy černé
  • 400 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 200 ml Dresink Vinaigrette
  • 2 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 619 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 2348 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 89 mg
  • Draslík 549.8 mg
  • Vláknina 8550 mg
  • Vitamín A 8550 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 103.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno, papriky, rajčata, okurku důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, pariky zbavíme jádřince a zeleninu nakrájíme na stejné kousky.

  • 2

    Tvrdý sýr nastrouháme, připavenou zeleninu smícháme dohromady s cibulí a olivami. Salát přelijeme dresinkem, ochutíme solí, a necháme 30 minut uležet. Podáváme posypaný tvrdým strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu